top of page

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Den svenska klassiska massagen kan anpassas efter behov och ges i både avslappnande och behandlande syfte.

Genom en kombination av knådning, tryck och töjning av vävnader, särskilt på muskler, får vi en behandlingsform som är både rehabiliterande och förebyggande på samma gång.

Massage ger dig mjuka och smidiga muskler, bra blodcirkulation, stärker immunförsvaret, avslappnande effekt, ökad kroppskännedom och välbefinnande samt motverkar stress och ökar koncentrationsförmågan.

KINESISK KOPPNING

Kinesisk koppning har använts inom kinesisk medicin i drygt 4000 år och finns i dag i alla länder.

Koppning liknar djup bindvävsmassage där cirkulationen ökar och slaggprodukter frisätts. Även nervsystemet påverkas så att spänningar reduceras.

Vanligaste behandlingen är för smärtor i rygg, nacke och axlar. Men kinesisk koppning påverkar även inre tillstånd som menstruationskramper, magkatarr, benkramper mm.

En behandling där vi kombinerar massage, koppning och stretch

ger fantastiska resultat! 

ANDNINGSMASSAGE

Att andas kan ju låta ganska självklart, men faktum är att många av oss under åren lagt till med en felaktig andningsteknik. Den största boven här är stress men även fler faktorer spelar in.

Under en behandling lossar vi spänningar runt bröstkorg samt övar in rätt teknik igen. Att inte använda lungor och bröstkorg på korrektvis gör att vi samlar på oss slem och slagg vilket i sin tur kan ge astma, allergier, ångest, stress, sömnproblem, utmattning, dålig kondition och mycket mer.

BOKA DIN MASSAGETID PÅ:

WWW.TIMECENTER.COM/MASSAGEKUREN

 ACU TEJPNING

En unik tejp som korrigerar muskelspänning, lindrar smärta och förbättrar blod- och lymfcirkulationen. Tillverkad med hudens karakteristiska egenskaper som modell och överför positiv sensorisk information till kroppen. Tejpen möjliggör full rörlighet i leden då tejpen kan tänjas. Tejpning kan förlänga behandlingens effekt

upp till 5 dagar! Tejpning kan bokas utan behandling!

PRISER:

BEHANDLING 45 MIN - 520:-

MASSAGEKUREN SÄLJER PRESENTKORT!

0709 - 23 73 83 Yvette@massagekuren.com

bottom of page