top of page

HUR VIKTIG ÄR HÄLSA FÖR DIG?

Modern forskning visar att många av våra sjukdomar idag startar i en inflammatorisk process någonstans i kroppen. En del inflammationer gör sig tydligt hörda som

t ex muskel- & led smärta/stelhet, depression, artros, allergier, astma, IBS mm andra inflammationer är tysta men ligger ändå och stör i våra kroppar.

Inflammation är kroppens reaktion på en skada eller ett angrepp av något slag och bör läka ut av sig själv om vi har rätt balans i vårt system.

Vår dagliga kost har under de senaste decennierna förändrats och vi konsumerar allt mer vegetabiliska oljor och bearbetade livsmedel som innehåller mycket omega 6.

Tyvärr äter vi väldigt lite fisk rik på omega 3 vilket gör att vi får en obalans mellan dessa två livsviktiga fettsyror.

Balansen mäts i hur stor del omega 6 du har i blodet i förhållande till omega 3.

Detta gör vi genom ett unikt test där vi erbjuder dig att ta reda på din balans/obalans. Genom ett blodprov i fingret som analyseras på VITAS laboratorium i Norge får vi många svar om din hälsa.

Forskningen visar av vi klarar av max 3 gånger så mycket omega 6 än omega 3 för att kunna läka ut våra inflammationer. Drömscenariot är lika delar, alltså 1:1.

Genomsnittliga balansen i Europa idag 15:1.

Vill du veta mer om de grundläggande stenarna i hälsa & ta reda på din balans?

Kontakta mig så bokar vi ett kostnadsfritt möte!

0709 - 23 73 83 Yvette@massagekuren.com

bottom of page